Varför har vi har valt att sponsra Norrländska hästar och ryttare?

Vi älskar hästar och vill hjälpa Norrländska hästar och ryttare i deras strävan efter att ständigt bli bättre. Vi brinner för det lokala och vill bidra till att flytta Skåne närmare Norrland!

I dagsläget placeras de flesta större tävlingar nedanför Gävle vilket innebär att de Norrländska ryttare som önskar rida dessa klasser får lägga mycket tid och pengar på att ta sig till tävlingsplatsen. Även för de ryttare som rider lokala och regionala tävlingar i Norrland är närmsta tävlingsplats i många fall över 10 mil bort vilket innebär höga transportkostnader och ibland tuff logistik. 

Vi har valt att sponsra både ryttare och hästar, det senare för att kunna uppmuntra Norrlänska uppfödare att behålla och utveckla sina avkommor. I dagsläget är vårt sponsorprogram litet men ambitionsnivån är hög och vi siktar mot stjärnorna! 


 

Carolina Määttä

.

Carolina är en framgångsrik tävlingsryttare med ett stort intresse för unghästar och deras utbildning och hon deltar vid tävlingar över hela landet. Hon har kvalat och ridit ett tiotal unghästar vid olika championat och även utbildat dem till lägst medelsvår hoppning. Hon har utbildat Maya Ray upp till svår klass och det är med den hästen Carolina delar sin högsta merit, en 11:e placering vid Svenska Mästerskapet i hoppning 2016.

Carolina är idag stationerad utanför Vännäs där famljen driver ett företag med inriktning på uppfödning och utbildning av hopphästar.

Carmencita M

.

Carmencita M är ett helt fantastiskt sto som gör allt för sin ryttare. Ägaren tillika uppfödaren Helene Granström har fött upp denna härligt sportiga hopphäst född -06 efter Feliciano. Carmencita M bor i Mobäck hemma hos Helene som även sköter den vardagliga träningen. Denna lilla räserräka har placeringaar upp till 1.40-hoppning.

Wallers Equestrian Sponsorhinder tillhörande Umeå Ryttarförening